Enter your keyword

Haarimplantaten of -transplantaten

Een begeleiding voor, tijdens en na de ingreep.
Onze rol:
preventieve ondersteuning en monitoring van de resultaten

De techniek van haartransplantatie vereist dat de patiënt voldoet aan bepaalde criteria die we evalueren tijdens onze diagnosestelling:

  • Leeftijd,
  • Type alopecia,
  • Dichtheid van de donorzone,
  • Levensverwachting van uw haren,

Zo garanderen we een duurzame en voldoende volumineuze reconstructie.

Het Centre du Cheveu begeleidt u bij uw keuze van hooggekwalificeerde chirurgen met aanvaardbare tarieven en zorgt, indien gewenst, voor de controle na de operatie.

Indien de ingreep niet het gewenste resultaat heeft bereikt of indien de transplantaten werden afgestoten, helpen wij u bij het aanmaken van een dossier zodat u uw zaak beter kan verdedigen. Het is daarom raadzaam om ons te raadplegen alvorens u uw chirurg kiest en een ingreep plant.

FUE en FUT: wat is het verschil?

De twee meest gebruikte technieken voor haartransplantatie zijn FUT en FUE. Deze twee methodes verschillen voornamelijk op de manier waarop de haarwortel wordt gewonnen:

Bij FUT (Follicular Unit Transplantation) wordt een huidstrook met een goede haardichtheid verwijderd om haarfollikels te winnen.

Bij FUE (Follicular Unit Extraction) worden de folliculaire eenheden afzonderlijk gewonnen.

De techniek waarmee de haarfollikels worden gewonnen is een van de belangrijkste en meest bepalende criteria van een haartransplantatie: het gaat niet om de hoeveelheid gewonnen grafts, maar om de kwaliteit van de haarwortels voor het bereiken van een groot aangroeivolume.