Enter your keyword

Liet u al eerder een behandeling uitvoeren zonder resultaat?

Wordt uw haar steeds dunner en wordt uw hoofdhuid zichtbaar?

Bent u kaal en vreest u dat het onomkeerbaar is?

Aarzel niet langer, neem snel contact met ons op:

Zichtbaar resultaat na 10 behandelingen: de haren vallen niet meer uit en de probleemzone heeft duidelijk meer haar.

Onze haaruitvalbehandelingen : Photo Bio Modulation (PBM) en Mesotherapie

Deze nieuwe techniek, afkomstig uit de medische sector, is het resultaat van vele jaren onderzoek en samenwerkingen tussen ontwerpers, artsen, onderzoekers en specialisten in biofotonische modulatie.
PBM oorsprong

Photo Bio Stimulation is een van de oudste wetenschappelijke methodes voor het optimaliseren van organische of natuurlijke stoffen voor therapeutische doeleinden. De nieuwe generatie behandelingen genaamd “biotherapie” worden gebruikt voor nieuwe, uiterst doelgerichte, efficiënte oplossingen zonder bijwerkingen. Deze behandelingen maken gebruik van fotonische energie binnen het elektromagnetisch spectrum voor de regeneratie van cellen.

Het hoogtechnologische SPH-apparaat (Swiss Photon Hair) werd in Zwitserland vervaardigd door gekwalificeerde artsen en werd speciaal ontworpen voor de medische gemeenschap en voor het Centre du Cheveu om haaruitval te remediëren.

Deze behandeling tegen haarverlies is bedoeld om de snelheid en kwaliteit van genezing van gewonde weefsels te verhogen. Ontsteking neemt af en cellulair metabolisme neemt toe.

De resultaten zijn doorgaans snel, zichtbaar en blijvend.

De focus ligt op:

  • De verbetering van de kwaliteit en de dikheid van de haren
  • De stabilisering van de haaruitval
  • De stimulatie van de haargroei
Waarom deze technologie?

De geneesmiddelen die de laatste 30 jaar worden aangeboden zijn in feite moleculen geëxtraheerd uit behandelingen van andere ziektes. Met geneesmiddelen bestaat altijd het risico op nevenwerkingen. Bovendien moet u ze voor de rest van uw leven dagelijks innemen om een terugval te voorkomen.

Hoe verloopt een behandelingssessie met biostimulatie?

De klant neemt plaats in een comfortabele verstelbare stoel. Een gekwalificeerde professional geeft de klant een hoofdmassage met een peeling om de haarvaatjes te openen. Een thermostimulerende crème bevordert de bloedcirculatie waardoor de wortels beter geïrrigeerd worden tijdens de led-biostimulatie. Een sessie Photo Bio Modulation duurt gemiddeld 30 minuten.

Mesotherapie door micro-injectie i + booster
om haaruitval te stoppen

Als u lijdt aan androgene alopecia, alopecia areata of gewoon overmatig haarverlies, kunt u rekenen op de effectiviteit van Mesotherapie voor een effectieve behandeling.

Deze niet-invasieve shockbehandeling is een echte celversterker. Ideaal voor mensen met beperkte beschikbaarheid die snelle en zichtbare resultaten willen. Tijdens de twee aanbevolen maandelijkse sessies wordt een stimulerend middel dat rijk is aan sporenelementen geïnjecteerd via micronaalden die kanalen creëren direct in het hart van de folliculaire cellen.

De associatie met Photo Bio Modulation (fototherapie) zal de effectiviteit van de behandeling tegen haarverlies verder vergroten.